Секюре ДжиЕсЕм

Професионална защита на конфиденциални данни

За нас

Секюре ДжиЕсЕм основана през 2015г. с основна дейност разработка, производство, внедряване, монтаж, настройване, изпитвания, сервизно обслужване и унищожаване на шифриращи (криптографски) средства, в това число и сертифицирани, предназначени за криптографска защита на информацията при нейната обработка, съхранение и предаване по каналите са свръзка.
Предлага професионални криптирани GSM телефони с най-висока степен на защита от подслушване, специални GSM телефони, криптирани USB памети и дискове с клавиатура, устройства за екстремно унищожаване на информация и гаджети с различно предназначение.


Представяне на наши продукти на изложения:


DEFENSE INDUSTRY: GLOBAL COOPERATION FORUM 2017, CONFERENCE & EXHIBITION

от 10 — 12 юли 2017 в Централен Военен Клуб, София.
Организатор: Сдружение „Клуб отбранителна индустрия”

В тридневния форум „DEFENCE INDUSTRY: GLOBAL COOPERATION FORUM 2017 CONFERENCE & EXHIBITION“ взеха участие компании от отбранителната и гражданската индустрия, машиностроенето, киберсигурността и иновациите. Партньори на събитието бяха Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), Клъстер "Аерокосмически технологии, изследвания и приложения" и Българска академия на науките.
В презентацията си „Innovative solutions for protection of information in SECURE GSM”, Управителя на „Секюре ДжиЕсЕм” инж. Венцислав Дяков представи основните дейности на фирмата, необходимостта от защита на информацията в условията на глобални комуникации и дигитални технологии, както и най-иновативните решения, предлагани от фирмата. Участниците и гостите на форума имаха възможност да се запознаят с гамата продукти, предлагани от компанията на фирмения щанд на SECURE GSM”. Интерес предизвика най-новия продукт, предназначен за решаване на все по-нарастващия проблем с защитата на гласови данни - специалния 3G телефон от ново поколение TB-7. Телефонът има най-висока степен на защита от подслушване и шифроване на гласовите разговори и SMS в реално време в GSM 3G и Wi-Fi и излиза на пазара тази година.

GLOBAL COOPERATION FORUM 2017 GLOBAL COOPERATION FORUM 2017 GLOBAL COOPERATION FORUM 2017 GLOBAL COOPERATION FORUM 2017

3-ТА МЕЖДУНАРОДНА ТРИДНЕВНА КОНФЕРЕНЦИЯ
на тема:
"ИНОВАЦИИ & СИГУРНОСТ. Коопериране в иновациите и сигурността – Изток – Запад"

от 09 — 11 ноември 2016 в Централен Военен Клуб, София.
Организатор: Сдружение „Клуб отбранителна индустрия”

Целта на конференцията беше представянето на нови производства и технологии във военната област, отбранителната индустрия, иновациите и сигурността, както и запознаване с възможностите за съвместно участие и коопериране по програми и проекти за наука, иновации, Хоризонт 2020 и др. Най-дискутираните теми бяха перспективите за развитие на пазарите, създаването на силен клъстер „Отбранителна Индустрия – Машиностроене – Иновации“ и кандидатстване по проекти и програми с европейско финансиране, киберсигурността като основен приоритет на системата за национална сигурност и възможността за коопериране на български и чужди компании в тази сфера, електромобилите – една от индустриите на бъдещето и възможността България да стане пресечна точка и център на иновациите на оста Изток – Запад.
Акцента на представянето на Секюре ДжиЕсЕм беше сигурността в гласовите комуникации и защита на информацията. Участниците и гостите се запознаха с опасностите и атаките при използване на GSM телефони, както и решението, което предлагаме ние – специалните клетъчни телефони, осигуряващи гарантирана защита от подслушване на разговорите в GSM мрежите за мобилна връзка. Представени бяха характеристиките и начина на работа на специалния клетъчен телефон SP-7, който се предлага в момента. Демонстрирани бяха и функциите на специалния 3G телефон от ново поколение TB-7 с най-висока степен на защита от подслушване и шифроване на гласовите разговори и SMS в реално време в GSM 3G и Wi-Fi, който предстои да излезе на пазара през 2017г. За гарантиране на информационната и личната сигурност Секюре ДжиЕсЕм представи широка гама от криптирани USB памети и дискове с клавиатура, както и устройства за проследяване.
Презентация на Секюре ДжиЕсЕм

3rd INTERNATIONAL THREE-DAY CONFERENCE 3rd INTERNATIONAL THREE-DAY CONFERENCE 3rd INTERNATIONAL THREE-DAY CONFERENCE 3rd INTERNATIONAL THREE-DAY CONFERENCE

SECURITY EXPO 2016

от 16 — 19 март 2016 в Интер Експо Център, София

На единственото в България изложение за сигурност, безопасност и умни технологии SECURITY EXPO Секюре ДжиЕсЕм представи специалния 3G телефон от ново поколение TB-7 с най-висока степен на защита от подслушване и шифроване на гласовото обаждане в реално време и SMS по схема Point-to-Point в GSM 3G и Wi-Fi. На изложението предложихме устройства за информационна сигурност, сред които преносими USB устройства “GUARD'DO” за съхранение на информация с повишена сигурност и възможност за екстремно унищожаване на данните: криптирани USB дискове с клавиатура (Flash, SSD, HDD). Също така устройства за екстремно унищожаване на информацията в твърди дискове. На вниманието на клиентите бяха предоставени и устройства за персонална локация - мини GPS/GSM/GPRS тракери с SOS бутон и микрофон и разнообразие от гаджети с различно предназначение.

Security Expo 2016 Security Expo 2016 Security Expo 2016 Security Expo 2016

Секюрити Експо (SECURITY EXPO)

от 25 — 28 март 2015 в Интер Експо Център, София
Security Expo 2015 Security Expo 2015

Хановерски панаир (HANNOVER MESSE 2015)

от 13 – 17 април 2015 в гр. Хановер, Германия
Hanover Messe 2015 Hanover Messe 2015 Hanover Messe 2015 Hanover Messe 2015