Секюре ДжиЕсЕм

Професионална защита на конфиденциални данни

В епохата на Интернет както частните лица, така и организациите срещат необходимостта от защита на данни, безопасното им съхраняване и прехвърляне. Защитата и безопасното прехвърляне от едно устройство на друго е проблем, който е актуален за всяка една сфера на дейност, било то проектиране, образование, здравеопазване, финансии, застраховане и др.

За осигуряване на безопасността на конфиденциални данни в личното и делово общуване нашите устройства поддържат следните характеристики:

Символи

USB 2.0 Криптирана флаш памет с клавиатура

Характеристики

 • Материал: Метал, високо качество
 • Цвят: Сребрист, черен
 • Обем памет: 4GB/8GB/16GB
 • Интерфейс: USB 2.0
 • Криптиране: Хардуерно, алгоритъм AES-256
 • Клавиатура на корпуса
 • Без необходимост от допълнителен софтуер
 • Съвместимост с Windows, MAC OS X, Linux и Android
 • Вградена Li-ion батерия
 • Парола 6-15 символа
 • Функция самоунищожаване на данните
 • Размери: 82x24x9.0mm

Посредством хардуерно криптиране по алгоритъм AES-256, криптираната флаш памет UFlash може да защити отлично вашата конфиденциална информация, или такава, която не желаете да споделяте с други лица.
Достъпът до флаш устройството е възможен само при въвеждане на правилната парола чрез вградената цифрова клавиатура, което означава, че може да предотврати всякакви опити за проникване в хардуера и софтуера на устройството, дори и при техниката за четене на данни, позната като „chip off“ . Поддържането на 6-15 цифрова парола и функцията за самоунищожване на данни може да предотврати опити за “brute force” хакване на устройството ви. Вградена литиево-йонна батерия позволява да се отключи устройството самостоятелно, без да е свързано с компютъра. Не е необходим допълнителен софтуер или устройства, които да бъдат инсталирани. Поддръжа Windows, MAC OS X, Linux и дори Android.

Характеристики

Особености:

Криптирана флашка с клавиатура USB 2.0

Корпусът е изработен от висококачествен метал, лек и компактен. Вградената 65mAh акумулаторна литиево-йонна батерия позволява отключването на устройството без да е свързано с компютъра.


Криптирана флашка с клавиатура USB 2.0

Чрез Клас-А (Micron) MLC NAND FLASH се поддържа до 3000 пъти четене/запис. Използването на клавиатурата за въвеждане на парола е абсолютно сигурен начин за защита на личните ви данни.


Криптирана флашка с клавиатура USB 2.0

Използва алгоритъм AES-256 за криптиране/декриптиране на данни в реално време. Не е необходимо инсталирането на допълнителен софтуер или драйвери. Работи с Windows, MAC OS X, Linux и Android.


Криптирана флашка с клавиатура USB 2.0

Има функция за автоматично унищожаване на данни. При въвеждане на грешна парола 5 последователни пъти, устройството автоматично ще изтрие всички записани данни и връща заводските пароли за достъп.
Силиконовата капачка прави устройството водоустойчиво и предпазва от прах.


Криптирана флашка с клавиатура USB 2.0

Клавиатурата не допуска оставяне на пръстови отпечатъци с цел да се прикрие разпознаването на най-често използваните клавиши. Действителното физическо хардуерно криптиране може да предотврати всякакви опити за проникване в хардуера и софтуера на флаш устройството, дори и при техниката за получаване на данни, позната като „chip off“ . Поддържането на 6-15 цифрова парола и функцията за самоунищожване на данни може да предотврати опити за “brute force” хакване на устройството ви.


Сертификати:

Криптирана флашка с клавиатура USB 2.0
Спецификация
Наименование: USB 2.0 Keypad Encryption Flash Drive
Модел: UFlash
Материал: Висококачествен метал
Обем памет: 4GB; 8GB; 16GB
Приложения: Криптиране: AES Cypher-Block Chained mode
Encryption Keys: 256-bit Hardware
Hashing: 256-bit SHA
Интерфейс: USB 2.0
Трансфер на данни: USB 2.0 до 480Mbps
Изисквания към операционната система: Windows 2000 / XP / Vista / Win7/Win8
Mac OS 10.2 или по-висока
Linux 2.4.2 или по-висока(като Ubuntu, Android…)
Условия на работа и съхранение: Работна температура: 5°C ~ 40°C
Относителна влажност при работа: 20%RH ~ 80%RH
Температура на съхранение: -20°C ~ 70°C
Относителна влажност при съхранение: 10%RH ~ 90%RH
Захранване: USB bus power 5V/500mA
Размери: 8.2cm x 2.4cm x 0.9cm
Комплект: Флаш памет
Удължителен USB кабел
Инструкция за употреба
Гаранционна карта

За нас

Секюре ДжиЕсЕм основана през 2015г. с основна дейност разработка, производство, внедряване, монтаж, настройване, изпитвания, сервизно обслужване и унищожаване на шифриращи (криптографски) средства, в това число и сертифицирани, предназначени за криптографска защита на информацията при нейната обработка, съхранение и предаване по каналите са свръзка.

За контакти

 • Адрес: 7700 Търговище,
  ул. "Панагюрище"№10, БЦ-БИ, офис 6
 • Телефон: +359 898 778 128
 • E-mail: office@securegsm.bg